Myytti # 1: Viagra on aphrodisiac

Ihmiset ovat tuhansia vuosia etsineet afrodisialaista ainetta, joka voi lisätä seksuaalista halua ja suorituskykyä. Raakas ostereita, sarvikuonoja, vihreitä M & M: iä jne. On kaikki mainostettu niiden kyvystä lisätä seksuaalista kiinnostusta.

Nykyaikainen lääketiede on luonnollisesti viimeinkin antanut lupauksen lisääntyneestä seksuaalisesta suorituskyvystä kolmen suuren PDE5-inhibiittorin (VLC) kanssa. Nämä todella maagiset lääkkeet eivät kuitenkaan ole todellisia afrodisiaeja. Ne vaikuttavat kehoon, ei mieleen, ja tämä merkitsee paljon odotuksia ja uskomuksia ihmisillä ihmisen seksuaalisuudesta.

VL & C ei lisää seksuaalista kiinnostusta, vain kyky saada ja ylläpitää erektiota. Yksi näistä lääkkeistä ei riitä useimpien ihmisten tuottamiseen erektiota varten. Tarvitaan jonkinlaista seksuaalista stimulaatiota ja / tai kiinnostusta tuloksen tuottamiseen. Ne ovat inerttejä mielessä, mutta erittäin aktiivisia kehossa.

On kuitenkin tärkeää huomata, että voimakas palaute vaikuttaa. Luottamus, jolla on kyky saada kovaa, voi tuottaa halu, sekä itsellesi että kumppaniksesi, seksiä kohtaan. Tässä on positiivinen takaisinkytkentäsilmukka, jota ei pidä sivuuttaa. Mutta VL & C: n sekoittaminen aphrodisiaceihin voi aiheuttaa paljon sekaannusta.