Särkyy pysyvästi ikuisesti?

Kuten olemme puhuneet monta kertaa, jotkut miehet kertovat, että Viagra auttaa ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Se voi vähentää tuntemusta, ja se voi myös auttaa “rebound aika”, saada sinut takaisin toimintaan nopeasti, vaikka hypäisit ase vähän.

Kuten olemme myös maininneet, uusi lääke Priligy (dapoksetiini) on tullut ulos. Suunniteltu alunperin masennuslääkkeeksi, se lupaa auttaa ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Se on nyt saatavilla osissa Eurooppaa, mutta se ei saanut Yhdysvaltojen hyväksyntää muutama vuosi sitten, eikä ole selvää, jos se koskaan osuu Yhdysvaltain markkinoille.

Nämä kaksi ratkaisua ovat pillerit, joita pop. Tulee kuitenkin uusi tutkimus, joka osoittaa, että spray-anestesia on myös tehokas:

Ensimmäiset USA: n tutkimukset peniksen suihkutuspotentiaalista osoittivat, että se lisäsi ejakulaation aikaa lähes viisinkertaiseksi ja tarjosi ensimmäistä hyvää ratkaisua ennenaikaiseen siemensyöksyyn, kertoivat tänään tutkijat.
Täällä ei ole mitään uutta. Ejäkyntymisen viivästysvoiteet ja jopa kondomit ovat olleet saatavilla yli vuosisatojen ajan. Aika kertoo, onko miehet löytävät tämän ruiskutuksen vaivannäön – tutkimus kertoo, että se lisää keskimääräistä aikaa .6 minuutista 2,6 minuuttiin. Ei raportteja siitä, miltä tuntuu olevan hieman pehmeä penis, vaikka …

On syytä huomata, että ennenaikainen siemensyöksy on usein hoidettavissa harjoitusten kautta, joissa miehet voivat oppia viivyttämään ejakulaation itse. Se on aivan erilainen kuin erektiohäiriö, joka monilla miehillä on fyysinen perusta ja sitä voidaan hoitaa vain lääkityksellä.